Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 6704

Summary: Installer fails with an signal 11 on i486
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: u810414
Component: installerAssignee: Jay Turner <jturner>
Status: CLOSED WORKSFORME QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 6.1CC: fxmccormac, srevivo, wolf
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2000-02-22 15:02:06 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description u810414 1999-11-04 02:55:57 UTC
installing off boot disk onto a i486/100.

I receive:
"Install exited abnormally - received signal 11
seding termination signal ... done.
sending kill signal .. done.
unmounting file systems..."

I have installed the same media into a i686 ok... no probs

Comment 1 Frank McCormack 1999-11-17 03:26:59 UTC
I have a Gateway 2000 486 DX50 that has the hardware detected OK.  Tried running
text expert mode, gets through asking for the network card (3com etherlink II)
the CD spins for a while and then I get the received signal 11 shutdown.  (By
the way, not being picky but "recieved" is spelled wrong in the message.)