Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 651

Summary: need summary
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: xjander
Component: libcAssignee: David Lawrence <dkl>
Status: CLOSED NOTABUG QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 5.2   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 1998-12-30 16:25:36 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description xjander 1998-12-30 06:15:43 UTC
Applixware will not run under my installation of Redhat 5.2.
Applix installs, and shows a button under X windows, but the
application will not start.

Comment 1 David Lawrence 1998-12-30 16:25:59 UTC
This is probably an Applixware related problem and should be handled
by Applixware support. If you bought it from us (before we stopped
selling Applixware) then you need to register the product at
http://www.redhat.com/support. If you brought it from Applix directly
or anywhere else, then please contact Applix at http://www.applix.com.