Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 6414

Summary: can't recognize EtherExpress Pro/100 Mobile
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: lot
Component: kernelAssignee: Michael K. Johnson <johnsonm>
Status: CLOSED WORKSFORME QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 6.1CC: pawsa
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2000-08-08 14:04:11 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description lot 1999-10-27 10:03:15 UTC
Hello:

I 've got a problem when I try to install my Ethernet card
with red-had linux 6.1 and I would like your wise advice to
solve it.
My card is an EtherExpress POR/100 Mobile Adapter. Red-had
recgnize it, however it does not comunicate. I tried another
Eth card and the network works.
Do you know if there is any problem with that particular
card that I had not consider so far.

Regards,

Luciano

Comment 1 Cristian Gafton 2000-01-04 22:20:59 UTC
Assigned to dledford

Comment 2 Alan Cox 2000-08-08 14:04:09 UTC
is this still a problem in 6.2?