Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 6005

Summary: Intel 82559 hangs on initialization on 100BaseTX ONLY
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: d.e.baker
Component: kernelAssignee: Michael K. Johnson <johnsonm>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 6.1CC: oikaway
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2000-08-08 13:47:34 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description d.e.baker 1999-10-16 02:59:04 UTC
Both RedHat 6.0 and 6.1 hang when initializing the ethernet
interface of intel 82559 based cards when connected to 100
Base TX ONLY.  If connected to a 10BaseT, 10/100 switch, or
disconnected, it will initialize OK.  In any case it will
still work at 100BaseTX once it is initialized.

Comment 1 Cristian Gafton 2000-01-04 22:27:59 UTC
Assigned to dledford

Comment 2 Alan Cox 2000-08-08 13:47:32 UTC
A shared IRQ bug was fixed for 6.2. Reopen the bug if 6.2 still does this


Comment 3 Alan Cox 2000-08-08 13:48:02 UTC
A shared IRQ bug was fixed for 6.2. Reopen the bug if 6.2 still does this