Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 5436

Summary: Adding bootloader option causes bootloader install to fail
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: dave
Component: installerAssignee: Jay Turner <jturner>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 6.0CC: srevivo
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2000-02-08 13:55:58 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description dave 1999-09-29 15:38:08 UTC
When running an install of 6.0, at the LILO options screen,
adding the option 'append="ether=0,0,eth1"' to enable
detection of a second ethernet card causes the LILO
installation to fail.  Going back and retrying without any
options then succeeds.  Then I must manually edit the
lilo.conf file and rerun lilo after booting the new system.

Comment 1 Jay Turner 2000-02-08 13:55:59 UTC
This is fixed in later cuts of the installer (RawHide and 6.1)