Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 5017

Summary: LORAX: PLIP install crashes
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Matts Kallioniemi <matts>
Component: installerAssignee: Jay Turner <jturner>
Status: CLOSED WONTFIX QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 6.0CC: srevivo
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2000-04-14 16:34:14 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Matts Kallioniemi 1999-09-09 08:05:45 UTC
I can not install Lorax over the parallel port. It crashes
inside 'modprobe plip'. The crash shows up in the
background on the blue install screen. It would be easier
to read the error if modprobe would direct its output to
another virtual console.

Is there another way to report Lorax bugs? I can not select
version 6.0.5 in the version box above.

Comment 1 Jay Turner 2000-02-08 13:05:59 UTC
PLIP support is broken starting with release 6.1 (and its betas) and that is the
problem you are seeing.  We are trying to determine the best fix for this
feature.