Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 5008

Summary: elm won't build from source rpm
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: gufl0000
Component: elmAssignee: Trond Eivind Glomsrxd <teg>
Status: CLOSED WORKSFORME QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 6.0   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2000-02-03 17:04:00 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description gufl0000 1999-09-09 01:49:50 UTC
On two different systems (one of them RH 5.2) the elm source rpm from RH 6.0 won't build (stops at the very beginning). My fix (to the spec file), replace the %build section with: %build touch .CHECK Makefile */Makefile mkdir -p bin %ifarch m68kmint make

Comment 1 Jeff Johnson 1999-09-09 13:34:59 UTC
Can you add some newlines in the future? Thanks

Elm compiled for me last week. What problem is their in the Makefiles?

Comment 2 Elliot Lee 2000-02-03 17:04:59 UTC
No reply to query - considered resolved.