Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 4439

Summary: Bugs in the install process - quite a few
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: aviad
Component: XconfiguratorAssignee: Matt Wilson <msw>
Status: CLOSED WORKSFORME QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 6.0   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2000-02-09 06:25:06 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description aviad 1999-08-09 11:26:32 UTC
1) My Matrox Millenium card was identified as an S3 trio
2) The Crystal Audio card was not identified. Running
sndconfig screwed up the isapnp.conf file
3) After applying the KDE errata /etc/profile.d/kde.csh had
an erronous command (a shell type set instead of a setenv
command), which caused tcsh logins to fail.

This is pretty bad for an install process!

Comment 1 Bill Nottingham 1999-08-09 15:13:59 UTC
what does lspci (or cat /proc/pci) say on your system?

Comment 2 Bill Nottingham 1999-08-27 21:37:59 UTC
It didn't 'misdetect' your millenium card; you actually
have two graphics cards in the system. Are you trying to
use the Matrox instead of the S3?

What exact kind of sound card do you have?
(does it show up under 'pnpdump'; if so, as what?

Comment 3 Matt Wilson 2000-02-09 06:25:59 UTC
Closing bug, lack of response.