Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 4368

Summary: pump determins incorrect netmask and no resolv.conf entries
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: redhat
Component: pumpAssignee: Erik Troan <ewt>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact:
Severity: low Docs Contact:
Priority: low    
Version: 6.0CC: redhat
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2000-02-15 21:41:37 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description redhat 1999-08-05 11:37:24 UTC
Hello,
I ask a Brick-Router for DHCP, I can get an IP from
pool 10.10.12/24. But RH set's netmask to /8 (255.0.0.0)
which is incorrect for this network. Also I do not get
any resolv.conf entries. I _think_ the Brick works correct,
cause a win95 client connected to the same hub can
get all information correct w/o any pre-configuration of
DNS or netmask.
I will try to hunt down a bit with tcpdump, meanwhile
I modified network-scripts to let NETMASK being configurable
and re-setup eth0 after getting an IP, so I can work on.

Greets,
Philipp Buehler

Comment 1 Erik Troan 2000-02-15 21:41:59 UTC
Please reopen if this behavior is still occuring.