Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 379

Summary: adding default query blew up.
Product: [Community] Bugzilla Reporter: Bill Nottingham <notting>
Component: Bugzilla GeneralAssignee: David Lawrence <dkl>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 2.1rCCC: rvokal
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 1998-12-14 22:03:26 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Bill Nottingham 1998-12-10 15:54:03 UTC
(Everything else I mentioned earlier seems fixed - thanks!)

I attempted to add a default query, and I got:

Content-type: text/html

Software error:

insert into queries values (4, : parse error near '' at line
1 at globals.pl line
58.

Please send mail to this site's webmaster for help.

(The query I was setting as the default was just
'Red Hat Linux' and 'Raw Hide'; no categories/status/etc.)

Comment 1 Need Real Name 1998-12-14 22:03:59 UTC
This was fixed in the last furry of code updates/fixes/etc.