Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 3786

Summary: bootnet fails to detect network adapters on VLB
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: rshugg
Component: abootAssignee: David Lawrence <dkl>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 6.0   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 1999-07-13 17:11:37 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description rshugg 1999-06-28 23:51:25 UTC
attempted NFS install using a number of supported cards-
none could be detected. Attempted NFS install using RH5.1,
successful.
Machine: DEC venturis 466 20mb RAM, etherworks de204, ne2000

I have over 100 of these machines to set up so it would be
nice to get a fix soon

Comment 1 rshugg 1999-07-01 22:56:59 UTC
New boot immage seems to have addressed this, works ok.

rob

Comment 2 Michael K. Johnson 1999-07-13 17:11:59 UTC
Thanks for letting us know that it is fixed!