Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 373

Summary: When use DHCP install, get no default gateway on all the machines.
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Nick Urbanik <nicku>
Component: initscriptsAssignee: David Lawrence <dkl>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 5.2   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 1999-01-12 11:33:31 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Nick Urbanik 1998-12-10 02:38:47 UTC
1. Use DHCP with FTP install.
2. All the machines boot with no default gateway.  Windows
machines no problem.  DHCP server is a Linux machine.
3. Even when I add GATEWAYDEV="eth0" to
/etc/sysconfig/network, only get the gateway when restart
network, not when boot.
4. A big problem for us.

Comment 1 Jay Turner 1998-12-10 14:49:59 UTC
Can you send the contents of your dhcpd.conf file so that we can
recreate you test environment in the lab?

Comment 2 David Lawrence 1998-12-29 21:05:59 UTC
This report has been closed due to lack of responce from user.

It may be reopened if needed.

Comment 3 Need Real Name 1999-01-06 15:56:59 UTC
Additional information has been sent via email.

Comment 4 Jeff Johnson 1999-01-12 11:33:59 UTC
*** This bug has been marked as a duplicate of 429 ***