Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 2647

Summary: All the RedHat 6.0 Distributions are missing files!!!!
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: powermgr
Component: setupAssignee: Jay Turner <jturner>
Status: CLOSED NOTABUG QA Contact:
Severity: high Docs Contact:
Priority: high    
Version: 6.0CC: srevivo
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 1999-05-15 19:37:48 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description powermgr 1999-05-08 01:38:57 UTC
several files from the RedHat 6.0 distribution are missing
from the redhat ftp and all the mirror sites.  In the
RedHat\instimage\libs  directory there are 4 files that are
listed that can't be downloaded from the servers because
they can't be found on the servers.  I am sorry, I am at
work and can't remember the other 6 files that are missing
from the distribution.  Please check the distribution you
uploaded for missing files because I am sure thousands of
people are trying to download 6.0 and are getting an
incomplete distribution.  I personally am unable to
activate my Dlink 530 PCI ethernet adapter and can't use
the mount command at all.  It says that the kernel doesn't
support it.  In the setup process, I can't install Lilo or
create a boot disk.  It won't let me.  Everyone I know has
found the same thing to be true.  Please upload the missing
files to your server and make the mirror sites aware of
this problem so that everyone can download the complete
distribution and not waste their time, money, and
bandwidth.  I have already notified 1 mirror site of this
problem. Thanks.  P.S. Great work - I have a PII dual 350
and am wanting to try some dual processing :)

Comment 1 Jeff Johnson 1999-05-15 19:37:59 UTC
This is not a bug.