Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 2595

Summary: nxterm on 5.2 logged remotely into 6.0 shows bad output
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: xintian
Component: termcapAssignee: Jay Turner <jturner>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 6.0CC: srevivo
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 1999-05-11 18:40:06 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description xintian 1999-05-06 11:08:46 UTC
When other clients rlogin to a RedHat 6.0 system, the
xterm screen seems to have some problems. Try the
following steps:
    man ls             --- whatever manpage
    type spaces to reach the end of manpage
    (you will see EOF at the end of screen)
    quit manpage
Your display becomes black characters on white background.

Comment 1 Bill Nottingham 1999-05-06 14:52:59 UTC
what are they using to rlogin? xterm/rxvt/dtterm/etc?

Comment 2 xintian 1999-05-07 00:24:59 UTC
I am using nxterm from RedHat 5.2 version.

Comment 3 Michael K. Johnson 1999-05-11 18:40:59 UTC
*** This bug has been marked as a duplicate of 2639 ***