Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 2476

Summary: problem doing noarch -ba
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: genec
Component: rpmAssignee: Jay Turner <jturner>
Status: CLOSED WORKSFORME QA Contact:
Severity: high Docs Contact:
Priority: high    
Version: 6.0CC: aleksey, srevivo
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 1999-05-11 15:30:28 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description genec 1999-05-01 21:45:55 UTC
rpm gets a segmentation fault doing a "-ba" for a noarch
rpm.  This occurs with rpm 3.0-6.0 on rhl 6.0.  This seems
fairly repeatable but additional info available if needed.

This was run on a PII.  Removing the BuildArchitectures:
noarch so that it build an "i386" version worked.

Gene

Comment 1 Bill Nottingham 1999-05-03 03:51:59 UTC
fixed in rpm-3.0.1-1, available in latest rawhide

Comment 2 genec 1999-05-08 14:27:59 UTC
fix in rawhide (1.3.5) works.  However, why isn't this an update to
rhl 6.0.  It seems to me that this is a SIGNIFICANT bug in rpm.

Gene

Comment 3 Jeff Johnson 1999-05-11 15:30:59 UTC
This will be an update to Red Hat 6.0.