Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 235888

Summary: F7t3 won't install: "anaconda:702 HtmlUtil-CRITICAL"
Product: [Fedora] Fedora Reporter: Eric Maryniak <e.maryniak>
Component: anacondaAssignee: Anaconda Maintenance Team <anaconda-maint-list>
Status: CLOSED NOTABUG QA Contact:
Severity: urgent Docs Contact:
Priority: medium    
Version: rawhide   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i686   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2007-04-11 08:54:22 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Eric Maryniak 2007-04-10 17:07:37 UTC
Description of problem: F7t3 won't install: "anaconda:702 HtmlUtil-CRITICAL"


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible: install on HP laptop (Compaq nw8000), KDE (instead of Gnome)


Steps to Reproduce:
1. insert installation DVD
2. boot up
3. choose KDE (instead of Gnome)
  
Actual results: console #1: anaconda:702 HtmlUtil-CRITICAL **:
html_stream_cancel: assert_stream->cancel_func != NULL failed


Expected results: continued installation, instead install hangs


Additional info:

Comment 1 Eric Maryniak 2007-04-10 17:18:49 UTC
Hang also occurs when selecting all defaults (Gnome in lieu of KDE).
The complete error message is:

anaconda:702 HtmlUtil-CRITICAL **: html_stream_cancel:
assert_stream->cancel_func != NULL failed
(repeated 4 times)
No handlers could be found for logger "yum.YumBase"

Also note that I do not have an internet connection (although there is an
Ethernet card, named 'eth0', in the laptop).

Comment 2 Eric Maryniak 2007-04-10 17:36:32 UTC
Hang also occurs with all defaults (Customize later, eth0 connected).

Comment 3 Eric Maryniak 2007-04-11 08:54:22 UTC
Well, it seems like I was too impatient :-)
After a long time, the installer does finish (it does not hang).
So this bug can be closed, however, a message "this may take a long time" would
be helpful ;-)