Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 235329

Summary: iiimf-le-chinput does not have proper debuginfo
Product: Red Hat Enterprise Linux 4 Reporter: Jens Petersen <petersen>
Component: iiimf-le-chinputAssignee: Peng Huang <phuang>
Status: CLOSED WONTFIX QA Contact:
Severity: low Docs Contact:
Priority: low    
Version: 4.0CC: eng-i18n-bugs
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2009-07-10 09:04:25 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Jens Petersen 2007-04-05 07:34:09 UTC
Description of problem:
The iiimf-le-chinput does not set and use CFLAGS properly to allow
building with debug info.

Steps to Reproduce:
1. rpm -qlp iiimf-le-chinput-debuginfo-0.3-18.el4.i386.rpm | grep src
  
Actual results:
No source files included.

Expected results:
Sources files should be included in debuginfo package.

Additional info:
As noted indirectly above, simply using %configure is not sufficient
since CFLAGS is not used properly by all the source.