Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 233709

Summary: problem starting XSERVER
Product: [Fedora] Fedora Reporter: Landon Kelsey <landonmkelsey>
Component: kernelAssignee: Kernel Maintainer List <kernel-maint>
Status: CLOSED NOTABUG QA Contact: Brian Brock <bbrock>
Severity: urgent Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 6   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i686   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2007-03-26 05:16:33 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Landon Kelsey 2007-03-23 21:44:58 UTC
Description of problem: problem starting XSERVER


Version-Release number of selected component (if applicable):
2.6.20-1.29.33.fc6

2.6.20-1.2925.fc6 works OK
just arrived 3/23/2007 via yum update


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.yum update
2.reboot
3.
  
Actual results: error starting xserver...in the vast fast moving error message
there was a reference to nvidia


Expected results: XWINDOWS to start


Additional info:

Comment 1 Chuck Ebbert 2007-03-23 21:55:26 UTC
if you are using the nvidia drivers you need to update those as well.


Comment 2 Landon Kelsey 2007-03-23 22:45:17 UTC
I thought this was what "yum update" was all about!



Comment 3 Chuck Ebbert 2007-03-23 22:50:41 UTC
"yum update" only works if all the repos are synced and the latest versions
of everything have been mirrored out.

e.g. livna does not show a new driver for nvidia yet.