Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 2310

Summary: PCMCIA network card doesn't work with the new boot images.
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: ole
Component: basesystemAssignee: David Lawrence <dkl>
Status: CLOSED NOTABUG QA Contact:
Severity: high Docs Contact:
Priority: high    
Version: 6.0CC: ole
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
URL: ftp://ftp.redhat.com/starbuck/i386/images/[bootnet|pcmcia].img
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 1999-05-14 19:33:51 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description ole 1999-04-21 11:36:22 UTC
I'm able to install Starbuck on my laptop with
a 3COM 589D PCMCIA card, from old FTP mirrors,
still holding Starbuck bootdisks (bootnet.img
and pcmcia.img) that pre-dates April 06, 1999,
so this bug was probably invented in new images.

Problem:

When I use "updated" bootnet.img and pcmcia.img from
ftp.redhat.com/starbuck/i386/
I get a console error message, and then the system halts,
when the second init is done.

Console Message:

---------------------------------

/usr/bin/runinstall2: cannot create /modules/modules.cgz:
read-only filesystem
install exited abnormally.

Comment 1 David Lawrence 1999-05-14 19:33:59 UTC
Please reattempt this with the news boot images released for 6.0 and
reopen this bug if it still occurs.