Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 2283

Summary: TeX fails to work until texconfig is invoked
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: jay
Component: tetexAssignee: Jay Turner <jturner>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 6.0CC: srevivo
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 1999-04-20 14:33:26 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description jay 1999-04-20 09:43:37 UTC
On a Pentium system upgraded from 5.2 to 5.9, none of the
TeX engines work.  For example "tex foo.tex" complains that
the file tex.fmt is missing.

If you run "texconfig", is does a lot of initial work before
providing the usual initial dialog box.  If you immediately
quit at this point, TeX (and friends) will now work fine.

Comment 1 jay 1999-04-20 09:48:59 UTC
Oops.  This looks like a re-report of bug 2080.   Sorry!

Comment 2 Jeff Johnson 1999-04-20 14:33:59 UTC
*** This bug has been marked as a duplicate of 2080 ***