Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 228142

Summary: disapearing / unknown type icon error.
Product: [Fedora] Fedora Reporter: Rory Renton <smellymoo>
Component: gnome-desktopAssignee: Ray Strode [halfline] <rstrode>
Status: CLOSED WONTFIX QA Contact:
Severity: low Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 6   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: x86_64   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2008-03-18 18:41:56 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
Attachments:
Description Flags
"?" icon on top toolbar, weird icon left middle. none

Description Rory Renton 2007-02-10 11:56:23 UTC
Description of problem:
when I drag an icon from the top toolbar to the tool bar again, about half the
time it gets unlinked or broken and turns into a question mark. (moving it works
fine)

the intresting part I'mn pretty sure occured when I moved the "?" icon for
evolution mail onto the desktop, it says "redhat-evolution-mail.desktop" and if
I move the mouse over it it disapears until next boot.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
easy to make it turn to a "?" havent been able to make another icon on desktop
though.

Steps to Reproduce:
1.drag an item from top toolbar back to it again, 50% of the time it will turn
into a "?" icon.
2.then drag to desktop.
3.
  
Actual results:
"?" icon on toolbar, and disapearing icon on desktop (ON MOUSE OVER)

Expected results:
icon to move, and no weird disapearing icon.

Additional info:

Comment 1 Rory Renton 2007-02-10 11:56:24 UTC
Created attachment 147832 [details]
"?" icon on top toolbar, weird icon left middle.

Comment 2 Rory Renton 2007-02-11 13:58:11 UTC
have managed to get ride of the icon, by a bodge, as I cant select only that
icon without it disapearing till next reboot, I have created something else, and
selected them both, then deleted them both, this has worked.

I suspect that the icon appears after system restart.

Comment 3 Ray Strode [halfline] 2008-03-18 18:41:56 UTC
Hi,

We no longer support Fedora Core 6 and I am currently trying to get my open bug
count down to a more manageable state.  I'm going to close this bug as WONTFIX.
 If this issue is still a concern for you, would you mind trying to reproduce on
a supported version of Fedora and reopening?

(this is a mass message)