Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 160689

Summary: OpenOffice gui fonts breaks every second run
Product: [Fedora] Fedora Reporter: Christian Schaller <uraeus>
Component: openoffice.orgAssignee: Caolan McNamara <caolanm>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 4CC: ilya.konstantinov
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2005-06-17 08:06:15 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
Attachments:
Description Flags
Shot showing a broken openoffice menu none

Description Christian Schaller 2005-06-16 17:31:39 UTC
Every other time I start one of the open office applications the menu and dialog
fonts is completly broken. Being just black lines. I will attach a screenshot
showing the problem. The shot only shows the main menu, but the problem is also
visible in every menu I open too or close/save dialogs. If I then close open
office and restart it, the problem is gone, but the next time I start open
office its back.

Comment 1 Christian Schaller 2005-06-16 17:32:34 UTC
Created attachment 115555 [details]
Shot showing a broken openoffice menu

Comment 2 Caolan McNamara 2005-06-17 08:06:15 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 156254 ***

Comment 3 Ilya Konstantinov 2005-06-22 22:57:06 UTC
Either bug 156254 should be made NEW (not RESOLVED) again until the problem
disappears (it still exists in FC4) or this bug should be made NEW.