Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 159840

Summary: Missing /etc/cluster directory at initial installation
Product: [Retired] Red Hat Cluster Suite Reporter: Rob Kenna <rkenna>
Component: redhat-config-clusterAssignee: Jim Parsons <jparsons>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact: Cluster QE <mspqa-list>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 4CC: cluster-maint
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2005-06-13 19:12:38 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Rob Kenna 2005-06-08 15:59:11 UTC
Description of problem:                                                        
                                       
                
The "system-config-cluster" tool can't save its configuration data into
/etc/cluster/cluster.conf file due to the non-existence of /etc/cluster
directory during initial installations. This directory should be either
auto-created by rpm install and/or system-config-cluster should be able to
handle the empty directory scenario.

Comment 1 Jim Parsons 2005-06-08 16:10:31 UTC
I addressed this issue about 15 revisions ago :)
It is taken care of in the 1.0.12-1.0 build

Comment 2 Corey Marthaler 2005-06-13 19:12:38 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 158230 ***