Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 158331

Summary: Crash upon connecting to Exchange server (public folders?)
Product: Red Hat Enterprise Linux 4 Reporter: Dave Malcolm <dmalcolm>
Component: evolution-connectorAssignee: Dave Malcolm <dmalcolm>
Status: CLOSED WORKSFORME QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 4.0   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2005-06-22 16:32:51 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Dave Malcolm 2005-05-20 16:41:53 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.7) Gecko/20050504 Fedora/1.0.3-4 Firefox/1.0.3

Description of problem:
Connecting to test exchange server, I'm fairly consistently getting a crash
evolution-2.0.2-8
evolution-connector-2.0.2-3





Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Sometimes

Steps to Reproduce:
1. export E2K_DEBUG=4
2. /usr/libexec/evolution/2.0/evolution-exchange-storage &
3. evolution &
4. Connect to test server

Possibly related to Public Folders

Actual Results:  Crash (will attach backtrace)

Additional info:

Comment 5 Dave Malcolm 2005-06-18 00:02:09 UTC
From the backtrace, it looks like for some reason the GConf
/apps/evolution/mail/accounts key got changed, and contains unexpected data.

I haven't been able to reproduce this bug.


Comment 7 Dave Malcolm 2005-06-22 16:32:51 UTC
I'm going to close this as WORKSFORME for now since I can't reproduce it.