Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 155163

Summary: Build with gnome requires "--with-gnome"
Product: [Fedora] Fedora Reporter: Gérard Milmeister <gemi>
Component: RAssignee: Tom "spot" Callaway <tcallawa>
Status: CLOSED WONTFIX QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance <extras-qa>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 3Keywords: FutureFeature
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Enhancement
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2005-04-18 13:46:46 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Gérard Milmeister 2005-04-17 12:28:48 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.6) Gecko/20050323 Galeon/1.3.20

Description of problem:
To build with the gnome1 GUI, configure must be called with "--with-gnome"

Version-Release number of selected component (if applicable):
R-2.0.1-11

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:



Additional info:

Comment 1 Tom "spot" Callaway 2005-04-18 13:46:46 UTC
Whoops. I did this correctly in the devel branch... this is moot, however, as
2.1.0 just released, and the GNOME gui is no longer included in the base package.

I'll make the addon package shortly.