Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 153304

Summary: firstboot cannot configure "Use Network Login"
Product: [Fedora] Fedora Reporter: Rik van Riel <riel>
Component: firstbootAssignee: Adrian Likins <alikins>
Status: CLOSED WORKSFORME QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: rawhide   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2005-04-28 02:32:21 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
Bug Depends On:    
Bug Blocks: 136450    

Description Rik van Riel 2005-04-04 16:56:52 UTC
Description of problem:

When clicking on the "Use Network Login" button on one of the last firstboot
screens, it fails to start up authconfig and configure the network logins.

Version-Release number of selected component (if applicable):

firstboot-1.3.39-3

Steps to Reproduce:
1. install a recent rawhide
2. in firstboot, try to configure network configuration

Comment 1 Jeremy Katz 2005-04-28 01:19:53 UTC
This works for me... are you still having problems with this? 

Comment 2 Rik van Riel 2005-04-28 02:32:21 UTC
If it works for you, I'll assume it's been fixed now. If I still have problems
with the next system I install I'll reopen.