Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 1518682

Summary: Refresh of specific OCP provider fails from 'ems_container/show_list' page
Product: Red Hat CloudForms Management Engine Reporter: Pradeep Kumar Surisetty <psuriset>
Component: ProvidersAssignee: Barak <bazulay>
Status: CLOSED NOTABUG QA Contact: Einat Pacifici <epacific>
Severity: high Docs Contact:
Priority: high    
Version: 5.9.0CC: arcsharm, cpelland, gblomqui, hroy, jfrey, jhardy, lsmola, obarenbo, otsuman, psuriset
Target Milestone: GA   
Target Release: 5.9.0   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2017-12-07 10:54:01 UTC Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: Container Management Target Upstream Version:
Attachments:
Description Flags
Refresh from providers list page
none
Refrsh from provider none

Description Pradeep Kumar Surisetty 2017-11-29 13:04:25 UTC
Description of problem:

1) Added OCP with Hawkular to CFME 
2) Tried to refresh specific provider from ems_container/show_list  
(Compute -> Containers -> Providers -> click on check box of specific provider)

3) Refresh fails with this "Containers Provider no longer exists"
4) Where as refresh works once you refresh from here " ems_container/1" 
(Compute -> Containers -> Providers -> Provider-Name" 





Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.

Actual results:

Refresh fails 
Expected results:
Refresh should work


Additional info:

Comment 2 Pradeep Kumar Surisetty 2017-11-29 13:06:28 UTC
Created attachment 1360294 [details]
Refresh from providers list page

Comment 3 Pradeep Kumar Surisetty 2017-11-29 13:06:59 UTC
Created attachment 1360295 [details]
Refrsh from provider

Comment 7 Ladislav Smola 2017-11-30 11:42:16 UTC
Pradeep: can you try with 5.9.0.11

This is most likely a duplicate of https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1514334 that has been already fixed.

Comment 8 Pradeep Kumar Surisetty 2017-11-30 15:59:49 UTC
It works fine with 5.9.0.11

Comment 9 Barak 2017-12-07 10:54:01 UTC
Per comment #8 moving this bug to CLOSED NOTABUG