Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 1516742

Summary: OpenStack Tenant Sync is not working
Product: Red Hat CloudForms Management Engine Reporter: Luis Arizmendi <larizmen>
Component: ProvidersAssignee: Richard Su <rwsu>
Status: CLOSED WORKSFORME QA Contact: Dave Johnson <dajohnso>
Severity: high Docs Contact:
Priority: high    
Version: 5.9.0CC: cpelland, gblomqui, jfrey, jhardy, larizmen, lpichler, lsmola, obarenbo, vestival
Target Milestone: GAKeywords: Regression
Target Release: 5.9.0   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard: testathon
Fixed In Version: Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2017-12-20 09:47:18 UTC Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: Openstack

Description Luis Arizmendi 2017-11-23 10:55:47 UTC
Description of problem:

After creating a new project in OpenStack it does not appear in CloudForms even with a provider refresh and having the tenant sync enabled in that OpenStack provider

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:

100%


Steps to Reproduce:
1. Enable Tenant sync in OpenStack provider
2. Create new project in OpenStack (openstack project create newproject)
3. Go to CloudForms and Refresh Relationships
3. Confirm that the new tenant is missed 

Actual results:

Tenant does not appear in CloudFroms tenants

Expected results:

New tenant created in OpenStack is visible on CloudForms


Additional info:

Comment 2 Luis Arizmendi 2017-11-23 10:57:31 UTC
BUG appears on release 5.9.0.10