Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 1515718

Summary: Datastore tags displayed are wrong
Product: Red Hat CloudForms Management Engine Reporter: Cyril Coupel <ccoupel>
Component: UI - OPSAssignee: Dávid Halász <dhalasz>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact: Ruslana Babyuk <rbabyuk>
Severity: high Docs Contact:
Priority: high    
Version: 5.9.0CC: hkataria, jhardy, lavenel, mpovolny, obarenbo, rbabyuk
Target Milestone: GA   
Target Release: cfme-future   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard: testathon
Fixed In Version: Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2017-11-22 07:45:11 UTC Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: Bug
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: CFME Core Target Upstream Version:

Description Cyril Coupel 2017-11-21 09:31:36 UTC
Description of problem:
Datastore displayed from host show hosts tags, not datastore tags: the datastore tags displayed are them from the calling object

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
every times

Steps to Reproduce:
- setup tags on a HOST (for example: test=toto)
- setup tags on a DATASTORE (for example: env=titi)
- open the HOST page => the tags displayed is test=toto
- from this page, open the DATASTORE page => the tags displayed for the datastore is test=toto instead of env=titi


- now open the DATASTORE page from the datastores menu => the tags displayed is env=titi

Actual results:


Expected results:


Additional info:

Comment 2 Dave Johnson 2017-11-21 21:16:56 UTC
Ruslana, can you reproduce this, has it already been reported and a duplicate?

Comment 3 Ruslana Babyuk 2017-11-22 07:45:11 UTC
Hi Dave,

Yes, we already have an issue for this.
Mark as the duplicate.

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 1464472 ***