Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 1515508

Summary: Ansible Standard Output missing from Service Provisioning tab (Ops UI)
Product: Red Hat CloudForms Management Engine Reporter: Jerome Marc <jmarc>
Component: UI - OPSAssignee: Dan Clarizio <dclarizi>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact: Pavol Kotvan <pakotvan>
Severity: high Docs Contact:
Priority: high    
Version: 5.9.0CC: hkataria, jhardy, jmarc, mpovolny, obarenbo, pakotvan
Target Milestone: GA   
Target Release: cfme-future   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2017-11-21 22:11:06 UTC Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:
Attachments:
Description Flags
Standard output on SSUI
none
No standard output on Ops UI none

Description Jerome Marc 2017-11-20 23:50:16 UTC
Created attachment 1356260 [details]
Standard output on SSUI

Description of problem:
The Ansible standard output on the service details screen (provisioning tab) is displayed while the service is provisioning, but disappears once the service is complete (successful) - from the Ops UI. Login in from Self-Service UI and looking at the service details shows the standard output, as expected

Version-Release number of selected component (if applicable):
5.9.0.9.20171115202245_7429f75

How reproducible:
Random?

Steps to Reproduce:
1. Provision an Ansible-type service
2. Look at the standard output on completion.

Actual results:
Standard output displayed in SSUI but not in OpsUI

Expected results:
Standard output should be displayed across UIs

Additional info:

Comment 2 Jerome Marc 2017-11-20 23:50:49 UTC
Created attachment 1356261 [details]
No standard output on Ops UI

Comment 3 Dave Johnson 2017-11-21 21:55:20 UTC
Pavol, are you able to reproduce this?  Maybe set a needinfo for more information on the reporter if not.  John Hardy was mentioning he was working with ansible earlier in the day and not seeing this.

Comment 5 Harpreet Kataria 2017-11-21 22:11:06 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 1451352 ***