Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 1514617

Summary: provisioning process is stuck when ordered from SUI
Product: Red Hat CloudForms Management Engine Reporter: Shveta <sshveta>
Component: UI - ServiceAssignee: Chris Kacerguis <ckacergu>
Status: CLOSED NOTABUG QA Contact: Shveta <sshveta>
Severity: high Docs Contact:
Priority: unspecified    
Version: 5.9.0CC: bascar, dclarizi, jhardy, lavenel, obarenbo
Target Milestone: GAKeywords: Regression
Target Release: cfme-future   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard: service
Fixed In Version: Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2017-11-17 22:29:22 UTC Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Shveta 2017-11-17 22:10:19 UTC
Description of problem: This issue can be common between OPS UI and SUI .
I am not able to test from OPS UI because of BZ 
https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1514593.

When ordering service from SUI , Service does not get provisioned .
Logs do not show any message after sending approval email.


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.  Create a service catalog from OPS UI.
2.  Order from SUI.
3.  Service is not provisioned.

Actual results:


Expected results:


Additional info:
Appliance : https://10.8.197.174

Logs
=======================
https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1514593

Comment 2 Shveta 2017-11-17 22:29:22 UTC
Able to provision at another appliance