Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 1513513

Summary: [Splitstack] tripleo-ansible-inventory does not work for splitstack deployments
Product: Red Hat OpenStack Reporter: Gurenko Alex <agurenko>
Component: openstack-tripleo-validationsAssignee: Florian Fuchs <flfuchs>
Status: ASSIGNED --- QA Contact: nlevinki <nlevinki>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 12.0 (Pike)CC: belwell, emacchi, jjoyce, jrist, jschluet, mburns, slinaber, tdunnon, tvignaud
Target Milestone: ---Keywords: Triaged
Target Release: ---   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Gurenko Alex 2017-11-15 14:45:07 UTC
Description of problem: Due to difference in split stack deployments, tripleo-ansible-inventory does not work


Version-Release number of selected component (if applicable): 2017-11-14.4


How reproducible: 100%


Steps to Reproduce:
1. Deploy stack with split stack proceedure
2. source ~/stackrc
3. execute tripleo-ansible-inventory

Actual results: new line printed


Expected results: nodes details are printed


Additional info: