Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 1511006

Summary: Error running kickstart script when installing Node NG 4.1.7
Product: [oVirt] ovirt-node Reporter: Vladislav <vgshved>
Component: Installation & UpdateAssignee: Ryan Barry <rbarry>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact: cshao <cshao>
Severity: unspecified Docs Contact:
Priority: unspecified    
Version: 4.1CC: bugs, cshao
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: x86_64   
OS: Unspecified   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2017-11-08 14:03:47 UTC Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: Node RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
Attachments:
Description Flags
Screenshot
none
Screenshot2 none

Description Vladislav 2017-11-08 14:00:00 UTC
Created attachment 1349458 [details]
Screenshot

Description of problem:
When installing node from ISO unexpected error in kickstart script raised.

Version-Release number of selected component (if applicable):
ovirt-node-ng-installer-ovirt-4.1-2017110715

http://resources.ovirt.org/pub/ovirt-4.1/iso/ovirt-node-ng-installer-ovirt/4.1-2017110715/ovirt-node-ng-installer-ovirt-4.1-2017110715.iso

How reproducible:
Try to install from ISO to clean machine

Steps to Reproduce:
1. Boot from ISO (I used HP VirtualDrive on BL460c)
2. Choose all default settings
3. Start installation

Actual results:
During "Run post installation scripts" raised an error

Expected results:
Normal finish

Additional info:

Comment 1 Vladislav 2017-11-08 14:02:07 UTC
Created attachment 1349459 [details]
Screenshot2

Comment 2 Ying Cui 2017-11-08 14:03:08 UTC
Should be duplicated as the bug 1510858 - Failed to install the ovirt-node-ng 4.1.7 (ovirt-node-ng-installer-ovirt-4.1-2017110715.iso)

Comment 3 Ying Cui 2017-11-08 14:03:47 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 1510858 ***