Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 1421

Summary: After upgrading to XFree86-3.3.3.1-1 backspace doesnt work in KDE
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: james968
Component: XFree86Assignee: David Lawrence <dkl>
Status: CLOSED WORKSFORME QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 5.2CC: james968
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 1999-03-18 16:22:40 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description james968 1999-03-04 18:51:43 UTC
After upgrading RH 5.2 to XFree86-Mach64 3.3.3.1-1.  The
backspace key has stopped working in various apps.
Specifically in

"konsole" hitting backspace results in a '~' showing up on
screen.  (KDE 1.1)
"netscape" hitting backspace, causes the char to the right
of the insertion point to be deleted.  This might be related
to Bug#972.
"xterm" hitting backspace, works

NOTE: This problem didn't exist before installing the X
update

Comment 1 David Lawrence 1999-03-18 16:22:59 UTC
We are not able to duplicate this problem with a stock 5.2 install
even when installing KDE. It was probably a non-standard keymap setup
before the upgrade.