Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 112983

Summary: NVidia card Geforce FX 5900 Ultra no display using DVI cable
Product: [Fedora] Fedora Reporter: Sergey <parf>
Component: XFree86Assignee: Mike A. Harris <mharris>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact: David Lawrence <dkl>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 1   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2006-02-21 19:00:35 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Sergey 2004-01-06 22:19:15 UTC
Description of problem:

i can't get any display from
NVidia card Geforce FX 5900 Ultra no display using DVI cable
on my Samsung Syncmaster 240T at any resolution.
when system boots up i can see messages
i've tried all resolutions: eigher i got out of sync or messy display.

i can use this monitor using analog cable.

Version-Release number of selected component (if applicable):

XFree86-4.3.0-42

Comment 1 Mike A. Harris 2004-01-06 23:11:16 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 88360 ***

Comment 2 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 19:00:35 UTC
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.