Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 1083081

Summary: build failed: error: required file 'build-aux/compile' not found
Product: [Fedora] Fedora Reporter: Menanteau Guy <menantea>
Component: icoutilsAssignee: Martin Gieseking <martin.gieseking>
Status: CLOSED RAWHIDE QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance <extras-qa>
Severity: unspecified Docs Contact:
Priority: unspecified    
Version: rawhideCC: martin.gieseking
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: ppc64le   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2014-04-01 15:37:34 UTC Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:
Bug Depends On:    
Bug Blocks: 1051573    

Description Menanteau Guy 2014-04-01 12:55:53 UTC
Description of problem:
build failed at autoreconf step. 

Version-Release number of selected component (if applicable):
icoutils-0.31.0-3.fc21

Actual results:
+ autoreconf
autoreconf: configure.ac: AM_GNU_GETTEXT is used, but not AM_GNU_GETTEXT_VERSION
configure.ac:27: warning: The 'AM_PROG_MKDIR_P' macro is deprecated, and its use is discouraged.
configure.ac:27: You should use the Autoconf-provided 'AC_PROG_MKDIR_P' macro instead,
configure.ac:27: and use '$(MKDIR_P)' instead of '$(mkdir_p)'in your Makefile.am files.
configure.ac:13: error: required file 'build-aux/compile' not found
configure.ac:13:   'automake --add-missing' can install 'compile'

Additional info:
To have a build ok I just added option -i to autoreconf in spec file

icoutils.spec
...
%prep
%setup -q
autoreconf -i

Comment 1 Martin Gieseking 2014-04-01 15:37:34 UTC
Thanks for the report. I fixed it in rawhide.