Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 1061628

Summary: bind on doesn't work with null backend
Product: Red Hat Enterprise Linux 6 Reporter: David Spurek <dspurek>
Component: openldapAssignee: Jan Synacek <jsynacek>
Status: CLOSED ERRATA QA Contact: David Spurek <dspurek>
Severity: low Docs Contact:
Priority: low    
Version: 6.5CC: dspurek, ebenes, jsynacek
Target Milestone: rc   
Target Release: ---   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard:
Fixed In Version: openldap-2.4.39-6.el6 Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2014-10-14 04:58:11 UTC Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description David Spurek 2014-02-05 09:22:52 UTC
Description of problem:
bind on doesn't work with null backend

Version-Release number of selected component (if applicable):
openldap-2.4.23-32.el6_4.1.

How reproducible:
alwayus

Steps to Reproduce:
1.setup ldap with null backend:
add:
database  null
suffix "cn=Nothing"
bind on

2.Run ldapsearch -D "uid=none,cn=Nothing" -w testing -b 'cn=Nothing'
3.

Actual results:
ldap_bind: Invalid credentials (49)

Expected results:
return success with return code 0

Additional info:

Comment 6 errata-xmlrpc 2014-10-14 04:58:11 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

http://rhn.redhat.com/errata/RHBA-2014-1426.html