Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 1056

Summary: need summary
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: teejay
Component: abootAssignee: David Lawrence <dkl>
Status: CLOSED NOTABUG QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 5.1   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 1999-02-06 23:01:23 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description teejay 1999-02-06 05:52:47 UTC
I've been looking for similar problems for days, and asking
gurus to no avail......
I can not install
boot disk begins loading and......

boot failed.

I give up, help!?

I BOUGHT the cd, created 4 different boot disks, removed
all cards in my pc one at a time, and all at the same time,
changed every option in the (phoenix) bios such as non pnp,
dos/other, etc etc. ????????????????????????????&#137;

Comment 1 David Lawrence 1999-02-06 23:01:59 UTC
This is usually accounted to bad floppies or bad floppy drive. Try
using fresh diskettes or swapping the drive with a known good drive to
see if it helps.This is usually accounted to bad floppies or bad floppy drive. Try
using fresh diskettes or swapping the drive with a known good drive to
see if it helps.