Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 1029405

Summary: [RFE] Should be better to show bond mode in NIC details page
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager Reporter: wanghui <huiwa>
Component: ovirt-nodeAssignee: Ryan Barry <rbarry>
Status: CLOSED ERRATA QA Contact: Virtualization Bugs <virt-bugs>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 3.3.0CC: bsarathy, cshao, dfediuck, fdeutsch, gklein, gouyang, hadong, iheim, jboggs, leiwang, ovirt-maint, rbalakri, sherold, yaniwang, ycui
Target Milestone: ---Keywords: FutureFeature
Target Release: 3.5.0   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard: node
Fixed In Version: Doc Type: Enhancement
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
: 1092885 (view as bug list) Environment:
Last Closed: 2015-02-11 20:47:30 UTC Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: Node RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:
Bug Depends On: 1097295    
Bug Blocks: 1092885, 1142923, 1156165    

Description wanghui 2013-11-12 11:01:28 UTC
Description of problem:
It should be better to show bond mode in TUI in NIC details page when selected bond. Because bond mode decided the way bond works, so it should be better to give a way to check it in TUI.

Version-Release number of selected component (if applicable):
rhevh-6.5-20131031.1.0
ovirt-node-3.0.1-7.el6.noarch

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. TUI install rhevh-6.5-20131031.1.0.
2. Create bond0 with mode=1.
3. Select bond1 and check the NIC details.

Actual results:
1. After step3, it has not bond mode infos.

Expected results:
1. After step3, it should be better to provide bond mode in NIC details to let user know the mode.

Additional info:

Comment 3 Fabian Deutsch 2014-07-24 16:02:12 UTC
This is a mass change, moving bugs of merged patches into MODIFIED.

Please correct the state, if you think that the move was not justified.

Comment 5 wanghui 2014-12-18 03:56:35 UTC
Test Version:
rhev-hypervisor6-6.6-20141212.0.iso
ovirt-node-3.1.0-0.34.20141210git0c9c493.el6.noarch

Test step:
1. Install rhev-hypervisor6-6.6-20141212.0.iso
2. Create bond with mode 1
3. Select bond1 and check the NIC details page

Test result:
1. In NIC details page, it shows bond mond and bond slaves now.

So this issue is fixed in rhev-hypervisor6-6.6-20141212.0.iso. And also check no such issue in rhev-hypervisor7-7.0-20141212.0.iso now. Change the status from ON_QA to Verified.

Comment 7 errata-xmlrpc 2015-02-11 20:47:30 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://rhn.redhat.com/errata/RHEA-2015-0160.html